«Маленька країна – країна дитинства, де сонечко світить і казка живе».

     Щороку, в перший день літа, всі святкують Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Це одне з найстаріших міжнародних свят.

  Саме цього дня в Обласній дитячій клінічній лікарні відбулося святкування Дня дитинства. Діти нашої лікарні брали активну участь у святі - розповідали вірші, змагалися в конкурсах та вікторинах. Родзинкою свята була маленька дівчинка Даринка зі своєю пісенькою. Після закінчення свята діти отримали подарунки.

   День захисту дітей - це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

 Саме такі свята ще раз доводять, що найщасливіша пора – дитинство!

   Діти – наше майбутнє, а дитинство – неповторна, щаслива, безтурботна пора, коли все здається таким же безтурботним і кольоровим…

   Бажаємо, аби і малюки, і дорослі, і люди похилого віку завжди залишалися в душі дітьми і несли це відчуття з року в рік, щоб їхнє життя було сповнене усмішками, радістю, адже тільки в дитинстві ці відчуття неповторні та особливі.

Вихователі : Богдана Парипа

                         Тетяна Мілянич