23 квітня - Всеукраїнський день психолога

 Психологія - одна з наймолодших наук, однак, завдяки грамотній роботі психолога, у світі стає більше щасливих людей, які вірять в свої сили і вміють перемагати свої слабкості. Хороший психолог може надати неоціненну підтримку у важкій ситуації і допомогти досягти великих життєвих висот.

  У давні часи ще Сократ говорив, що “ не можна починати лікувати очей, не думаючи про голову, або лікувати голову, не думаючи про весь організм, також не можна лікувати тіло, не лікуючи душу”.

  Сьогодні психологічна допомога в медичній практиці полягає в клініко-психологічному дослідженні й оцінці стану пацієнта, аналізі психологічних і психосоматичних аспектів хвороби та психологічній допомозі із застосуванням сучасних аспектів психотерапії, психопрофілактики, психогігієни.

  Ми від усієї душі вітаємо з професійним святом практичних психологів Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні. Нехай Ваші навички та знання, Ваше щире і добре ставлення до пацієнтів зроблять їх життя спокійнішим, цікавішим і щасливішим. Бажаємо Вам міцного здоров'я і великих успіхів у Вашій діяльності.

РМОМЦТК