Черговий візит офтальмолога Пол Рунге

Вдруге наш заклад відвідав відомий американський офтальмолог Пол Рунге, який спеціалізується в галузі діагностики та лікуванні дітей з ретинопатією передчасно народжених дітей в Charles Retina Institute (США).
Спільно з офтальмологом нашого закладу Тетяною Гаврилишин були проконсультовані діти у відділенні інтенсивної терапії та анестезіології новонароджених дітей, відділенні інтенсивного виходжування та ранньої реабілітації передчасно народжених дітей та офтальмологічному відділенні.
Уже протягом двох років фахівцями нашого закладу проводяться оперативні втручання з приводу ретинопатії новонароджених як мешканцям нашої області, так і малюкам з інших областей.
Пол відмітив, що робота наших фахівців у плані корекції ретинопатії передчасно народжених дітей є ідентичною до роботи американських фахівців у цій галузі.
Ми вдячні за високу оцінку, адже працюємо за світовими стандартами та протоколами і намагаємось йти в ногу з часом в діагностиці та лікуванні такої підступної хвороби.
Продовжуємо тісно співпрацювати з американськими колегами, в тому числі онлайн, задля здоров‘я і щасливого дитинства наших дітей!