Діти з проблемами мови приречені на самотність

Діти з труднощами в соціальній взаємодії приречені на самотність. Уявіть собі, що Ви цілий день когось слухаєте незнайомою Вам мовою. Це буде важко і незрозуміло.

Найважливіша інформація не буде засвоюватися, а Вам доведеться дуже добре попрацювати, щоб зрозуміти свого співрозмовника. Ось як бути дитиною зі специфічним розладом мови, стверджує Джина Конті-Рамсден, професор.

Для того щоб розібратися, що саме викликає подібне захворювання і як з ним боротися, британські вчені на чолі з професором Джиною Конті-Рамсден почали дослідження, мета якого - дати можливість хворим дітям навчатися в школі разом з іншими дітьми і оволодіти навичками мови, достатніми для повноцінного члена суспільства.

Згідно зі статистикою, 6% всіх першокласників мають деякі мовні та мовленнєві проблеми, і чим раніше вони проявляються, тим простіше з ними боротися, тим самим даючи можливість дитині у майбутньому уникнути самотності і депресії.

На даний момент ця хвороба дуже актуальна. Хоча молоді люди і виглядають нормально, вони можуть страждати від самотності. Їм не вистачає спілкування і в основному вони ростуть в залежності від своїх батьків. Дуже важко забезпечити зайнятістю і роботою таких людей.
Джерело: plummynews.ru