Допомога для немовлят відділення інтенсивної терапії новонароджених ОДКЛ.

  

    Адміністрація лікарні та співробітники відділення інтенсивної терапії новонароджених дітей Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні висловлюють щиру подяку БО «Благодійний фонд «Свічадо» за збір коштів та придбання позиціонерів (засобів для забезпечення фізіологічних умов виходжування передчасно народжених немовлят, максимально наближених до умов внутрішньоутробного розвитку) для передчасно народжених немовлят на суму понад 13 000 грн. 

    Обласна дитяча клінічна лікарня є основним лікувальним закладом Івано-Франківської області, де отримують допомогу всі передчасно та вчасно народжені немовлята в тяжкому стані. Щороку пацієнтами нашого відділення є понад 300 немовлят з різною соматичною та хірургічною патологією, значну частину серед них складають передчасно народжені немовлята.

    Позиціонери та укладки допоможуть нам зробити умови перебування у відділенні інтенсивної терапії більш комфортними. Дякуємо за розуміння наших потреб і бажання допомогти нам і нашим маленьким пацієнтам.

Завідувач відділенням                               Банасевич В. В.