Готуємо дітей жити у благословенній державі

     Секрет християнства полягає в тому, що лише маючи потужне внутрішнє життя, ми починаємо жити потужним зовнішнім. Це причинно-наслідковий зв’язок.

    До ангела Лаодикійської церкви Ісус повелів написати серйозне застереження: „Ти – ні холодний, ні гарячий”. А який? Теплий. Ось де проблема...

   Україна вже 1030 років християнська країна. За статистикою 86 – 87 % українців вважають себе християнами. І при цьому Україна – перша в світі за дитячим алкоголізмом, одна з перших в Європі за самогубствами серед молоді. У 2016 році офіційно зроблено півмільйона абортів. А неофіційно? То це християнська країна?

   Тому всі ми маємо стати в проломі за внутрішні цінності. Повинні вимагати запровадження у школах предметів духовно-морального спрямування, християнської етики, духовних бесід у дитячих лікувальних закладах та установах.

   З цією метою в обласній дитячій клінічній лікарні проводяться уроки християнської етики з дітьми різних вікових категорій вчителями міжденомінаційної євангельської християнської організації „Сумка самарянина” (організаторка Оксана Крот) Бабійчук Анною і Бабійчук Михайлом.

   Ними розроблена тематика уроків християнської етики, проводяться заняття з вивчення Біблії.

   Мудрий Соломон говорить про пріоритетність: „Над усе, що лише стережеться, серце своє стережи, бо з  нього походить життя”. (Пр. 4: 23).

   Життя без Господа – життя-порожнеча, невпевненість, сімейні трагедії, діти-наркомани.

   Немає основи у награбованому багатстві, немає внутрішнього життя.

   І, навпаки, - людям незаможним навіть у важких випробовуваннях міцна духовна платформа дає успіх, спокій, дає стабільність.

  Господь – переможець. Він переміг смерть і пекло. І Він хоче зробити Україну благословенною державою, прикладом для усього світу. У нас є для цього можливості, якщо ми будемо реформуватися.

  Будемо змінюватися ми – зміниться суспільство. Але все починається з принципу „знати Бога і діяти”. Лише тоді Україна стане заможною, щасливою країною. Хай Господь нам в цьому допоможе. „А народ, що знає свого Бога, зміцніє та й діятиме”. (Дан. 11: 32).

 

Методист оргметодвідділу ОДКЛ                       Мирослава Сеник