Лікарня отримала нове обладнення

            Успішно завершується 2017р. для медичного колективу Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні.
 
         Колектив лікарні працював над удосконаленням методів діагностики та лікування дітей. А для цього безперечно потрібно було новітнє обладнання.
      Спільна праця керівництва лікарні з благодійниками дала хороші результати. Спонсорами подаровано обладнання на суму більше 1,5 млн. грн. Це пульсоксиметри, інфузомати, лампа фототерапії, біохімічний аналізатор та багато іншого.
         В 2017р. на 250 тис. грн. закуплено інструментарій для відділень хірургічного профілю.
         А на завершення року за сприяння та допомогою народного депутата України Володимира Шкварилюка, який постійно цікавиться проблемами лікарні, ми одержали обладнання на 6,5 млн.грн. Це інкубатор «Атом», для виходжування новонароджених дітей, апарат штучної вентиляції легень VELA для відділення реанімації, ультразвуковий апарат експерт класу, хірургічний мікроскоп для офтальмологічного відділення, модель LEICA H220, та аудіометр для  центру реабілітації дітей з порушенням слуху та мови. Це обладнання дасть можливість на вищому рівні проводити діагностичний та лікувальний процес в лікарні, що дозволить створити реальні передумови для покращення медико-демографічної ситуації на Прикарпатті.

 

 

 

 

 

 

Адміністрація