Лікарня отримала обладнання в рамках програми "Заради життя"

     Лікарня стала однією з десяти обласних медичних закладів України, яка отримала сучасне обладнання в рамках програми « Заради життя». Благодійний фонд ПриватБанку « Допомагати просто!» передав Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні сучасне медичне обладнання для порятунку життя передчасно народжених малюків та діток, які потребують інтенсивної терапії.

 

     Представник фонду ПриватБанку Білан Леся, вручила сертифікат головному лікарю обласної дитячої клінічної лікарні Котурбашу Радиславу Йосиповичу.

 

    Завдяки благодійним внескам небайдужих клієнтів та співробітників ПриватБанку з усієї України через банкомати, термінали та Інтернет-банк Приват24 були зібрані кошти та закуплене медичне обладнання.

    Пульсоксиметр Rad 8 (виробництво США) вимірює насиченість крові дитини киснем і дає лікарям розуміння того, коли необхідно підключати або відключати дитину від штучної вентиляції легенів, насос шприцевий (виробництво ЄС) призначений для введення точних доз медпрепаратів в кров маленьких пацієнтів. Це обладнання постійно знаходиться в роботі і фактично ніколи не вимикаються. Нове обладнання скоротить термін проведення зовнішніх втручань, підвищить точність дозування введення медпрепаратів. Особливо це важливо для пацієнтів, яким необхідні операції відразу після народження. Провести успішні втручання без такого обладнання іноді просто неможливо.

                    

    Адміністрація лікарні, діти та батьки висловлюють щиру подяку благодійному фонду ПриватБанку « Допомагати просто!» за небайдужість та доброту.

 

Регіональний моніторинговий центр