Міжнародна поїздка до Польщі та країн Балтії

 

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця», Литовська Республіканська Панівежівська лікарня,  МОЗ Литви, Посольство Литовської Республіки в Україні організували для медиків з різних куточків України цікаву та пізнавальну поїздку. Мета: розвиток медичного волонтерського руху, відвідування медичних закладів, обговорення перспективи реалізації спільних міжнародних медичних проектів, ознайомлення з культурною спадщиною європейських країн. Учасниками делегації були: головний лікар ОДКЛ Радислав Котурбаш, зав.нефровідділенням   Оксана Дащенко та лікар-нефролог Квіта Павликівська.

Литовською стороною було організоване відвідування Вільнюського національного університету, зустріч з представниками МОЗ Литви на чолі з міністром. Організація круглого столу дала можливість ближче ознайомитися  системою охорони здоров’я Литви. Велику увагу делегації приділив посол України в Литві.

 

Головний лікар Панівежівської Республіканської лікарні Іван Дорош організував відвідування лікарні з метою ознайомлення з медичною інфраструктурою. Разом з колективом цього закладу учасники делегації взяли участь в урочистостях до дня медичного працівника Литви.  

Велична Варшава, патріотичний Вільнюс та холодна краса Риги не залишили байдужими жодного учасника делегації. Особлива подяка голові правління організації «Серце до серця» Горінову П.В.

 

 

Лікар - нефролог ОДКЛ                    Квіта Павликівська