Обгрунтування технічних та якісних характеристик та очікуваної вартості предмета закупівлі

Обгрунтування технічних та якісних характеристик та очікуваної вартості предмета закупівлі відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 N 710 « Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами).
1. Інформація про юридичну особу, яка проводить закупівлю (далі - Замовник): Комунальне некомерційне підприємство «Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради».
Україна, 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Євгена Коновальця ,132, код 01993256.
2. Назва предмета
закупівлі із зазначенням
коду
за єдиним
закупівельним словником: ДК 021:2015 (CPV) : 09320000-8 Пара, гаряча вода та повʼязана продукція.
10 не
3. Ідентифікатор закупівлі в системі Prozorro-UA-2023-02-28-007632-a.
4. Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг:
Підключене теплове навантаження на опалення обʼєктів Споживача 0,04
Гкал/год(12 місяців).
ABO .8
5. Місце поставки товарів,виконання робіт
чи надання послуг:
76018,м.Івано-Франківськ ,вул.Є.Коновальця, 132.
191 8
frt.
6. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:до
31.12.2023року.
7. Джерело фінансування закупівлі. Місцевий бюджет.
8. Обгрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням наявної потреби в закупівлі даних
послут.
9. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики визначено відповідно до потреб Замовника та з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.
10. Ціна пропозиції. 75 858,52 грн (сімдесят пʼять тисяч вісімсот пʼятдесят вісім гри 52 коп) (у тому числі ПДВ )
11.Умови
застосування процедури
закупівлі
без використання
електронної системи.
п.5.ст. 13 ОСОБЛИВОСТЕЙ здійснення публічних закупівель товарів,робіт і послуг для замовників,передбачених Законом України «Про публічні закупівлі»,на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування,затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р.Nol 178,a саме-відсутність конкуренції (у тому числі з технічних причин)на товари, роботи чи послуги,які можуть бути поставлені, виконані чи надані тільки певним постачальником (виконавцем ),за відсутності при
цьому альтернативи.
(Акт розмежування
балансової
належності
теплових мереж
Ta
експлуатаційної відповідності сторін
додається та перелік субʼєктів
природних монополій міста Івано-Франківська, розміщеному на офіційному веб - сайті Антимонопольного комітету України www.amc.gov.ua).
12.Причини
та обставини,якими керувався замовник
час
застосування процедури закупівлі
без використання
електронної
системи
Враховуючи те, що ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» входить до зведеного переліку субʼєктів природних монополій на ринку послуг ТРАНСПОРТУВАННЯ ТЕПЛОВОЇ ЕНЕРГІЇ МАГІСТРАЛЬНИМИ ТА МІСЦЕВИМИ (РОЗПОДІЛЬЧИМИ ТЕПЛОВИМИ МЕРЕЖАМИ,а також те,що теплова мережа лікарні підключена до загальної мережі ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго», через відсутність конкуренції з технічних
причин постачання
теплової
енергії(теплове навантаження)для потреб
Замовника може забезпечити один учасник
-
ДМП
«Івано-
Франківськтеплокомуненерго».
TO DIE IT!
Надання послуг згідно предмету закупівлі може бути надано виключно певним субʼєктом господарювання через відсутність конкуренції з технічних причин, існують підстави для укладення договору без використання електронної системи закупівель.
Таким чином, з огляду на норми Особливостей є необхідність та підстави прийняти рішення щодо здійснення Закупівлі без застосування відкритих торгів та/або електронного каталогу для закупівлі товару відповідно до підпункту 5 (3) пункту 13 Особливостей.