Подяка за добрі та чуйні серця лікарів

З початку російської агресії в нашому закладі отримують медичну допомогу діти з регіонів, де відбуваються активні бойові дії. Це найбільш вразлива категорія пацієнтів - адже всі вони змушені були покинути домівку, свою школу, рідних та друзів

  Отримали дуже теплий відгук матері після завершення лікування дівчинки Світлани з Херсону в нефрологічному відділенні.

Відгук матері: "Щиро дякуємо колективу КНП "ІФ ОДКЛ ІФ ОР" на чолі генерального директора Тараса Мельника, а особливо персоналу нефрологічного відділення: завідуючій Квіті Павликівській, професору Ользі Синоверській, лікарям Юлії Лейбюк, Тарасу Величку, медсестрам та всьому медичному персоналу за надану професійну та висококваліфіковану допомогу для моєї дитини Світлани Соколової.

Щиро вдячні Вам за бездоганну працю та турботу, уважність, великий професіоналізм та доброзичливе ставлення і піклування. Ми дуже зворушені таким чудовим ставленням до нас та допомогою зі сторони кожного працівника. Все робиться спокійно, виважено, з великою повагою, співчуттям, любов'ю до діток. Відчуваємо себе захищеними та доглянутими, не всі отримують таку любов і піклування навіть вдома. Ваша праця заслуговує великої винагороди. І хай вам Боженька дає всім здоров'я". - Соколова Я.Я.

Щиро радіємо, що маємо змогу надавати медичну допомогу та підтримувати родини в такий непростий для них час та дякуємо нашим медичним працівникам за емпатію та відданість!  Сподіваємося, що вже скоро Світлана та всі українці, які вимушено покинули рідні домівки, зможуть повернутися додому. А до нас обов'язково приїдуть у відпустку за власним бажанням. Все буде Україна!