Про участь у конференції «Новітня офтальмохірургія та сучасні можливості діагностики і лікування очної патології».

З 20 листопада по 21 листопада 2013 року в Києві відбулась конференція з міжнародною участю «Новітня офтальмохірургія та сучасні можливості діагностики і лікування очної патології». 

 

 

На конференції були представлені доповіді, що стосувались можливостей сучасної офтальмології, діагностики та лікування різноманітних очних захворювань, в тому числі, і дитячої офтальмології. Особливо цікавою виявилась секція живої хірургії, на якій були представлені сучасні методики хірургії катаракти в Україні. Також на конференції була представлена виставка оптики та контактної корекції, що особливо актуально, враховуючи зростаючу кількість пацієнтів (дітей і дорослих), яким необхідна окулярна або контактна корекція зору. Делегація обласної дитячої лікарні була представлена 5 лікарями офтальмологами.

Одна з робіт у співавторстві з завідувачем офтальмологічного відділення Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні Ірини Кужди опублікована в тезах конференції.

Досвід, набутий на конференції, може бути з успіхом використаний в повсякденній роботі дитячого офтальмолога обласної дитячої клінічної лікарні.

Зав.відділом  офтальмології                 Ірина Кужда