Про звіт приймального відділення

12. 03. 2013р відбулась оперативна нарада  в адміністрації лікарні з приводу звіту про роботу приймального відділення ОДКЛ. Проводила нараду заступник головного  лікаря з лікувальної роботи Лідія Матвіїв. На нараді були присутні завідувачі відділень та служб , а також  працівники приймального відділу.

Про роботу приймального відділення у 2012 році доповідала в.о.зав.відділенням Надія Мокрій.

У доповіді було відмічено ,що на приймальний покій протягом 2012 року звернулось 19155 пацієнтів, 74% з них були госпіталізовані. Серед не госпіталізованих: 1573 відмовились від госпіталізації, у 1735 пацієнтів були відсутні покази для лікування в ОДКЛ, 560 дітей були відправлені в інфекційну лікарню. Завідувач відмітила,що персонал відділення перевантажений заповненням необхідної медичної документації  при поступленні дітей, тільки  персональні дані пацієнта треба медичній сестрі заповнити у різних формах 12 раз на 1 дитину, і це крім організації всіх обстежень.

Найбільше дітей поступає у лікарню в час з 9.00 год до 16.00 год, інколи до 60 дітей,що негативно впливає на тривалість часу поступлення пацієнтів і викликає незадоволення батьків.   Було дано пропозицію про  зміни у заповненні документації пацієнтів,які поступають в лікарню з 9.00 до 15.00 год, що допоможе дитині більш вчасно отримати медичну допомогу і зменшить час перебування її у приймальному покої. Поступали пропозиції про реконструкцію вестибюлю і заміну вхідних дверей, проведення ремонту кабінетів і створення комфортних умов для поступаючи пацієнтів. В обговоренні приймали участь адміністрація, завідувачі відділень і працівники приймального відділу. Над пропозиціями проводиться робота до їх практичної реалізації.

 Завідувачі відділень відмітили, що зараз відділення працює так, що все менше є проблемних питань і робота організована більш якісно.

Приймальний покій, як візитна карточка лікарні. Тут  має бути висока якість медичного обслуговування.

                                                                  Зав.РМОМЦТК                                  Оксана Манюх