Словацькі партнери відвідали нашу лікарню

У рамках реалізації проєкту "Передача ноу-хау та створення Центру муковісцидозу для забезпечення кращого догляду за хворими на муковісцидоз в Івано-Франківській області" відбулася зустріч працівників лікарні, на чолі з генеральним директором Тарасом Мельником із колегами зі Словацької асоціації муковісцидозу https://www.cfasociacia.sk/ , а також Головою благодійної організації Рімон https://rimon.in.ua/ Наталією Пряніковою.
Представлено закуплений у рамках проєкту апарат для аналізу поту – Nanoduct. Проведено екскурсію по приміщеннях майбутнього Центру муковісцидозу та обговорено план подальшої закупівлі меблів.
Продовжується робота над внесенням пацієнтів Івано-Франківської області до Європейського реєстру пацієнтів з муковісцидозом.
Висловлюємо щиру подяку Катаріні Степанковій та Ренаті Ковацовій за привезені подарунки – обладнання для фізіотерапії та медикаменти, дуже необхідні нашим пацієнтам!
Також запрошуємо до участі у Конференції з муковісцидозу, яка проводитиметься у Кракові, Польща. Усім бажаючим буде надано доступ онлайн. Реєстрація: http://v4cf.eu/en/registration/