У приймальному відділенні лікарні встановлено нову стелю та світильники

На   Інтернет сайті "Фіртка"  03 лютого 2016 року зявилося повідомлення про не цільове використання медичного транспорту. 

За даними  адміністрації лікарні 02.02.2016 року підприємцем Вальчишин Ларисою передано безкоштовно підвісну стелю «Амстронг» з 4 світильниками(згідно заяви на імя головного лікаря ОДКЛ), площею 32 кв.м. Для перевезення складових стелі з приміщення підприємця , завгоспом лікарні В. Дроздовим було використано автомобіль 2005 року , який використовується у лікарні для господарських потреб.

  Інформуємо громадкість, що станом на 04.03.2016року, передану стелю  та світильники встановлено у кабінеті педіатра приймального покою Івано-Франківської обласної дитячої лікарні.  Тепер умови покращились для дітей, і  лікарям працювати стало зручніше,  бо освітлення має велику роль для постановки діагнозу.

  Адміністрація лікарні щиро дякує підприємцю Ларисі Вальчишин за надану допомогу  і  сподівається, що у нашій області є ще ряд  підприємців і меценатів, які нададуть  благодійну допомогу  обласній  дитячій лікарні.

 

 Заступник головного лікаря з економічних питань         Любов Мазур