Відбулась медична рада за підсумками діяльності лікарні у 2017 році

    16 лютого 2018 року в Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні відбулась підсумкова медична рада за результатами діяльності закладу у 2017 році. Перед медичними працівниками з основною доповіддю виступив головний лікар Радислав Котурбаш.

    В обговоренні прийняли участь  : завідувач відділення передчасно народжених дітей І.Стефанишин, завідувач онкогематологічного відділення А. Іваненко, завідувач відділення отоларингології В.Семенюк, завідувач хірургічного відділення М.Глагович, старша медична сестра Г.Беркій та обласного педіатра Л.Підвербецька.

   

 

 

 

 

 

 

    В   доповіді було представлено фінансування закладу, кадрова політика, показники діяльності лікарні вцілому  та її підрозділів.

    В  2017р. в ОДКП  звернулося   63400  дітей , що становить 22,6%  від дитячого населення в області, з них 55,9% діти з сільської місцевості.

  Благодійних пожертвувань надійшло –  4 863 722,97 грн. в т.ч.:

  •  в грошовому еквіваленті – 872 846,16 грн.
  •  в натуральній формі – 3 990 876,81 грн.

Ці кошти використовують на покращення лікувального процесу та діяльності лікарні.

    Колектив лікарні працює віддано і злагоджено, заради життя і здоров'я дітей. А якщо бувають «збої», то  аналізуємо, робимо висновки і  налагоджуємо надалі якісну роботу , все заради  щасливої усмішки здорової дитини

Регіональний моніторинговий центр