В Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні по-казковому оформили одне з відділень.

  1 червня у Міжнародний день захисту дітей в Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні представили оновлене нефрологічне відділення, яке даруватиме малечі по-справжньому казкову атмосферу. Унікальний інтер’єр для діток створили професійні майстри та художники у межах Всеукраїнського соціального проекту «Кольоровий світ дитинства», ініціатором якого є ТзОВ  «Снєжка-Україна».

   Барвисті  дитячі малюнки на стінах коридору  додаватимуть малюкам та їхнім батькам позитивних емоцій, оптимізму та гарного настрою щодня. Яскраві художні ілюстрації, що тепер прикрашають стіни відділення, створив і розписав професійний художник з Івано-Франківська. Ремонтні роботи виконало ТзОВ «Івано-Франківський будівельний центр», директор Л.Поклітор.

 «Оновлення та оздоблення інтер'єру коридору нефрологічного відділення тривали  кілька місяців. І тепер оцінити  роботу ініціаторів проекту може кожен, - говорить генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь. - Дослухаючись до думки психологів, що діти набагато швидше видужують в затишній, домашній атмосфері, ми з радістю оздоблюємо дитячі лікарні цікавими яскравими ілюстраціями. Адже розуміємо, що в кольоровому позитивному інтер'єрі маленькі пацієнти значно легше долатимуть хворобу. До того ж, приємніше працюватиметься й медичному персоналу».

   Благодійний проект компанії «Снєжка-Україна» уже п'ятий рік поспіль вносить радість у лікарняні будні маленьких пацієнтів та сприяє їх швидшому одужанню. Започатковано цю програму ще 2012 року. За цей час  компанія «Снєжка-Україна» забезпечила комфортні кольорові умови для хворих малюків у лікарнях Львова, Новояворівська, Тернополя, Житомира, Рівного, Луцька, Сум, Вінниці та Івано-Франківська.

 На презентації були присутні Манолій Піцуряк – голова постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту, Олександр Левицький – заступник міського голови, Віталій Федорів – заступник директора департаменту охорони здоров’я, Марек Павлусь – генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна».

Головний лікар ОДКЛ             Радислав Котурбаш