В Івано-Франківську відбувся благодійний матч з міні-футболу.

 

   Днями в Івано-Франківську відбувся благодійний матч з міні-футболу між збірними командами Івано-Франківської «Солідарності» та обласної дитячої клінічної лікарні.

   Учасники змагання зустрілись на футбольному полі з метою збору коштів для покращення технічного забезпечення відділення інтенсивної терапії для новонароджених Івано-Франківської ОДКЛ. Зокрема, отримані з матчу кошти планують використати на закупівлю багаторазового контуру для апарату штучної вентиляції легень виїзної бригади відділення.

 «Розуміємо, що до відділення інтенсивної терапії здебільшого транспортують немовлят, які знаходяться у дуже важкому стані. Тому, організовуючи це змагання ми хотіли поєднати улюблену гру із корисною справою – забезпечити виїзну бригаду відділення необхідним обладнанням. В результаті – не тільки отримали хороший настрій, але й зібрали необхідні кошти. За можливості будемо долучатись до організації таких акцій і в подальшому», - повідомив голова Івано-Франківської територіальної організації «Солідарності», депутат міської ради Володимир Кушнір.

 

Заст. гол. лікаря з хірургічної роботи                      Т.М. Мельник