Запрошуємо на Другий освітній майстер-клас з муковісцидозу!

Коли? 20-22 липня 2021 року.
Місце проведення – Reikartz Парк Готель Івано-Франківськ, вул. Мазепи, 146,
м. Іван-Франківськ, 76000, Україна.
Участь для усіх бажаючих є безкоштовною, за умови попередньої реєстрації за посиланням
https://rimon.in.ua/huskroua/uk/second-educational-workshop/?fbclid=IwAR3PG-FyNiqbMxtTutJr4JVjMOOyNyIP-87_be4xcJBr6LHyVnsQ8dPZQq0
Захід організовано в рамках Програми транскордонного співробітництва HUSKROUA ENI разом зі Словацькою асоціацією муковісцидозу, КНП «Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради», Благодійною організацією «Благодійний фонд розвитку інновацій медицини «РІМОН», Всеукраїнською громадською організацією «Всеукраїнська асоціація допомоги хворим на муковісцидоз» та Західноукраїнським спеціалізованим дитячим медичним центром.
Метою зустрічі є:
1. Поглиблення знань про муковісцидоз (МВ);
2. Побудова спільноти, яка піклується про людей з МВ;
3. Обговорення щоденного режиму лікування, харчування та правильного догляду при МВ;
4. Навчання пацієнтів, їхніх сімей та лікарів методам проведення фізіотерапії грудної клітки.
Серед спікерів - провідні європейські спеціалісти зі Словаччини, Чехії, почесні гості із Франції, а також фахівці з Івано-Франківська, Києва та Львова.
Теми, які будуть висвітлені:
- Реєстр пацієнтів з МВ
- Лікування МВ
- Організація щоденного лікування та догляду за хворими МВ
- Догляд за дорослими пацієнтами
- Харчування та МВ
- Курс фізіотерапії грудної клітки при МВ
Для того, щоб кожен учасник зміг краще оволодіти методиками фізіотерапії при МВ, а також особисто відпрацювати ці навички, практична частина проводитиметься одночасно у трьох залах.
Подія фінансується за проєктом HUSKROUA ENI CBC HUSKROUA / 1702 / 8.2 / 0008: SK UA CF CARE «Передача ноу-хау та створення Центру муковісцидозу для забезпечення кращої допомоги хворим на МВ в Івано-Франківській області».
Нагадаємо, що 10-11 березня 2021 року успішно відбувся Перший освітній майстер-клас з муковісцидозу, в якому взяли участь близько 600 учасників.