Засідання штабу по координації дій в умовах епідемії

  6 квітня 2020 року в КНП "Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня" відбулося засідання штабу по координації дій в умовах епідемії, на якому розглянуто наступні питання:

1.     Медичний директор Оксана Дащенко доповіла про наявність та забезпеченість  медикаментам  відділень лікарні станом на 6.04.20р.

2. Завідувачка приймального відділення Ірина Куцела провела аналіз поступлення  хворих за період з 30.3.по 6.04.20р. , при  цьому звернула увагу на пацієнтів, які малим захворювання пов’язані з пневмонією та ГРВІ.

2.     Головна медсестра Ганна Беркій, епідеміолог Євгенія Чурпіта доповіли про стан забезпеченості лікарні та  поступлення предметів захисту (маски, рукавички та інше), дизрозчинів за період з 30.03. по 6.04.20р. та їх наявність по підрозділам лікарні.

3.     Інженер з охорони праці Ігор Геряк повідомив про організацію  перевезення  працівників лікарні автотранспортом закладу у визначені пункти  ( с. Березівка, с. Тисминичани)

4.     Голова ПК Володимир Вальчишин проінформував щодо організації підвезення працівників лікарні до роботи і зворотно, графіки, маршрути  та порядок  доведення та наявні проблеми з даного питання.

 На сьогоднішній день є проблеми в забезпеченні медичного персоналу медичними масками.

 

 

В.о. генерального директора      Радислав Котурбаш