Завершує свій цикл 2021 рік

Він був складним, зі своїми успіхами та невдачами. Та незважаючи ні на що, наша дитяча лікарня докладала усіх зусиль, щоб допомога дітям стала доступнішою та кращою.
Невеликий звіт про нашу діяльність за 12 місяців:
✔️У 2021 році наша лікарня надавала послуги за 14 пакетами НСЗУ. В стаціонарі проліковано майже 12 000 дітей.
✔️Ми прагнемо бути сучасними та ближчими до пацієнтів та їхніх батьків, тому створили цю Фейсбук-сторінку, де не лише розповідаємо про новини, а й відповідаємо на запитання користувачів. За рік онлайн ми об‘єднали близько 3000 людей. Також у нас з‘явилось власне лого, яке цілком відображує мету нашої невтомної щоденної праці.
✔️Прагнемо розвитку та прозорої комунікації, тому створили опікунську раду - дорадчий орган, який всіляко сприяє розвитку лікарні. Членами ради є меценати та громадські активісти, яким небайдужий стан медицини в громаді. Члени опікунської ради стали засновниками Фундація доброчинців. Благодійний фонд, який за короткий час діяльності зміг залучити обладнання та розхідних матеріалів на понад 500 000 грн (шейкер тромбоцитарної маси, аналізатор глюкози та лактату, монітори пацієнта багатофункціональні, медичні масажні столи).
✔️Обладнано операційну для новонароджених дітей за кошти гранту від Чеської республіки Чеський центр у Києві — придбано 7 одиниць обладнання (операційний стіл, операційну лампу, інфузомат, два монітори пацієнта, електровідсмоктувач медичний, портативний риноларингоскоп з відеофіксацією).
✔️Обладнано онкогематологічну операційну (наркозно-дихальний апарат, монітор та розхідні матеріали).
✔️За кошти соціально-економічного розвитку закуплено нове обладнання: кювез для новонароджених, дефібрилятор, портативний апарат УЗД, 2 монітори пацієнта та 3 інфузомати.
✔️Облаштували та організували роботу катамнестичного кабінету. Тепер крихітки, які народились передчасно та/або хворими, знаходяться на обліку та регулярно відвідують необхідних лікарів з метою своєчасного виявлення та попередження ускладнень та порушень розвитку.
✔️Відремонтували ургентну операційну травматологічного відділення, палати офтальмологічного відділення.
✔️Закупили комфортні крісла та стільці для відвідувачів відділень інтенсивної терапії.
✔️В рамках програми транскордонного співробітництва ENI Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020 розпочато створення сучасного центру муковісцидозу: зроблено ремонт відділення за кошти обласного бюджету, за грантові кошти закуплено експрес-аналізатор хлоридів поту та аналізатор газів крові, проведено 2 навчальні майстер-класи. Також, це вже другий рік регулярного обміну досвідом та знаннями між спеціалістами з різних країн щодо лікування дітей з муковісцидозом. https://www.cfasociacia.sk/
✔️За благодійні кошти також придбано електровідсмоктувач медичний, два шприцеві інфузомати для відділення інтенсивної терапії новонароджених дітей, пульсоксиметр, ростомір, багато розхідних матеріалів та медикаментів.
✔️Відділення онкогематології має постійну велику підтримку медикаментами та розхідними матеріалами для лікування дітей від благодійного фонду Таблеточки
✔️Розпочали співпрацю з платформою ДонорUA та громадськістю по залученню донорів для потреб пацієнтів закладу
✔️Завдяки підтримці небайдужих містян забезпечили книгами, іграми та канцтоварами ігрові кімнати та частину відділень закладу.
✔️ Брали участь в різноманітних благодійних заходах, грали футбол та проводили конкурси для дітей…
✔️Ми продовжуємо активно розповідати про потреби та досягнення дитячої медицини Прикарпаття. За рік нас навідали Блаженніший Святослав, Спеціально уповноважений консул Канади Larisa Galadza - Лариса Ґаладза, консул Generální konzulát ČR ve Lvově / Генеральне консульство ЧР у Львові Владімір Кадлец, благочинці зі США.
✔️Попри напружені обставини у зв‘язку із карантином, лікарі продовжували покращувати свої знання та навички. Окрім відвідувань численних лекцій, конференцій, навчань та стажувань нашими спеціалістами, були організовані навчання і безпосередньо у лікарні - Andrey Vysotskyi та Denys Surkov поділились досвідом та сучасними технологіями в інтенсивній терапії та анестезіології.

Вмотивовані та з грандіозними планами дій вступаємо у 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ рік❗
Покладаємо великі сподівання на дотримання Президентом обіцянки про підвищення зарплат медичним працівникам та активнішу підтримку розвитку дитячої медицини з боку органів місцевого самоврядування.
Дякуємо нашому колективу за невтомну працю задля здоров’я дітей! ❤️
Дякуємо благодійникам, громадськості та усім небайдужим, хто доклався до цих великих та малих перемог! ❤️
Бажаємо діткам та їхнім батькам міцного здоров‘я та здійснення усіх мрій! ❤️
Вітаємо всіх з прийдешнім Новим 2022 роком! Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, добра у ваших серцях та родинах, миру Україні та процвітання медичній галузі!❤️
Далі буде!!!