Зустріч народного депутата України Володимира Шкварилюка з колективом лікарні

  26 листопада 2019р. відбулася зустріч народного депутата України VIII скликання Володимира Васильовича Шкварилюка з колективом КНП ІФ ОДКЛ.
 Володимир Шкварилюк вже не вперше завітав до нашого закладу. Коли Міністерство охорони здоров'я України в 2017 році оголосило про реформи в медицині, головний лікар Радислав Котурбаш склав план підготовки лікарні до реформування. 
 Для того щоб заклад був конкурентоспроможний  на ринку медичних послуг необхідно було оновити медичне обладнання та провести ремонтні роботи. За допомогою головний лікар звертався як до Кабінету Міністрів України, так і до народного депутата VIII скликання Володимира Шкварилюка.
  На прохання посприяти у виділенні коштів відгукнувся Володимир Шкварилюк. Він доклав максимум зусиль, для того щоб придбати для лікарні обладнання на суму 7 млн 800тис. грн. у 2018р. та 14 млн 800 тис. у 2019 р. Це таке обладнання як: 
- апарат ультразвукової діагностики експерт-класу, 
- комп’ютерний аудіометр, 
- мікроскоп операційний офтальмологічний, 
- інкубатор для передчасно народжених дітей, 
- апарат для штучної вентиляції легень для відділення реанімації, 
- система рентгенівська діагностична С-подібна, 
- реанімобіль класу С, 
- система лазерна медична для лікування відшарування сітківки ока у новонароджених дітей, 
- мобільний рентген апарат, 
- лапароскопічна стійка, 
- наркозний апарат.
За виділені кошти також вдалося перекрити 7200 м2 даху будівлі лікарні та замінити  у ній 742 вікна.
         
 Головний лікар Радислав Котурбаш від імені колективу закладу висловив щиру подяку Володимиру Шкварилюку за турботу про здоров’я дітей Івано-Франківської області. Він зазначив, що нове обладнання дозволить покращити та розширити спектр медичних послуг, які надаються у нашому закладі. 
 Колектив лікарні звернувся до депутата з проханням продовжити сприяти у виділенні коштів з Державного фонду реконструкції та розвитку для придбання сучасного медичного обладнання. Володимир Шкварилюк сказав, що він з великою повагою ставиться до лікарів, які своєю нелегкою працею щодня рятують дитячі життя, і старатиметься робити все, для того щоб їм у цьому допомагати.
 
 
Методит ІАЦ, К. психол. н. Марія Дзюбинська